1. Pitanje broj: #26847

    Poštovani doktore,
    Hvala Vam na Vašem brzom odgovoru. Ali htela bih znati jeli tačno da se Tinnitus moze lečiti i laserom. Pa bih Vas zamolila da mi preporučite neke klinike - kod Vas i tu u makedoniji gde se to može uraditi. Opet hvala i najbolji ste.

    Odgovoreno: 16. 04. 2009.
    • Poštovana, tinitus je simptom što znači da mogu da ga izazivaju različite bolesti /od oštećenja sluha do nekih bolesti u glavi /. I u zavisnosti od problema koji stvara tinitus određuje se lečenje. Znači da je najvažnije odrediti razlog zašto se javlja tinitus i kada znamo šta je razlog onda se okrećemo rešavanju tog problema. Odnosno uzroci tinitusa mogu da budu veoma raličiti te su samim tim načini lečenja različiti tj. Prvo treba napraviti sva ispitivanja a tek onda odrediti terapiju. Pozdrav

Komentari na pitanje: #26847

    • Postovani, vec duze vreme a mozda i godina imam neprestano zujanje u usima, nije bolno nego je neprijatno a narocito kad sam u tisini. Pre dve noci sam to osetila u jacem intenzitetu i u levom uhu malo pucketanje, kao voda kad udje. . . Htela sam da ustane, ali sam tako osetila jake i nagle zanose vrtoglavice da sam se srusila. Onda su usledili ringispili u mojoj glavi i naglo povracanje. . To je trajalo negde oko pola sata dok nisam smogla snaage da stanem na noge da bi me odvedu u bolnicu gde i dalje sam imala iste simptome. Iako je strana zemlja, odmah su mi rekli da se radi od body disorder odonosno vertigo. . . . Sto sam se jako uplasila. . . . Dobila sam infuziju i kuci ponela stugeron, serc 24 i mitil 5mg. . . . Evo vec trebi dan lezim polu opijena od lekova, i citam komentare. . . . Pa sam se uplasila da li ce se i menti povratiti isti simptomi. ??? To ne bih nikom pozelela a ne sebi verujte mi. . . . Sta je to??? /`molim vas da li je to sve sto sam navela ispravna dijagnoza i da li su adekvatni medikamenti sto su mi propisani. . . Najiskrenije vam se zahvaljuje.

Ostavite komentar