Adrese medicinskih ustanova, apoteka, klinika, kozmetičkih salona ...!

Specijalna bolnica za ginekologiju Jevremova sa porodilištem
Specijalna bolnica za ginekologiju Jevremova sa porodilištem
Adrese:  Gospodar Jovanova 51
Poštanski broj:  11000
Grad:  Beograd
Telefon:  011/263-2222
Email:  jevremova@jevremova.rs
Website:  http://www.jevremova.rs
 
Kategorije
  • Ginekološke ordinacije i bolnice
  • Zavodi
Opis

Imperativ rada „Jevremove” je pružanje najkvalitetnije moguće nege našim pacijentima.

Naročit aspekt našeg rada je posvećen lečenju steriliteta, a centar za reproduktivnu medicinu koji je oformljen obavlja sveobuhvatno ispitivanje i lečenje neplodnosti, primenjujući najsavremenije metode u postupcima vantelesne oplodnje. Sa ponosom možemo da kažemo da deca “Jevremove” danas čine jedan omanji grad!

 Svoju neprekidnu želju za napredovanjem i usavršavanjem krunisali smo otvaranjem porodilišta. Rode su prvi put sletele na „Jevremovu” 21. maja 2011. godine, a mali Nikola na svet je došao carskim rezom, bio je težak 3780 gr i dugačak 52 cm. Ovaj radosni događaj je najveća pohvala našeg timskog rada, ali i veliki podstrek za dalja usavršavanja u svim oblastima. Od tog dana, više od 100 dečaka i devojčica je prvi susret sa svojim roditeljima, imalo u našoj porodičnoj oazi u centru Beograda.

Svoju budućnost vidimo u daljem usavršavanju i uvođenju najsavremenije opreme sledeći svetske standarde u modernoj medicini. Jedino tako bićemo u mogućnosti da i dalje pod krovom „Jevremova” pružamo vrhunsku medicinu i na taj način opravdamo poverenje svih onih koji su nam to poverenje podarili

Pretraga po gradu:


  

Kategorije ustanova:

}