Ocenite članak:
  • 82
(2.94 / 82)

Podizanje grudi


podizanje-grudi

Grudi gube elastičnost, koža postaje opuštena, gubi se volumen, a sve to dovodi do potpuno nepoželjnog izgleda. Protiv ovoga ne možemo jer je to neminovan znak starenja.


Prilikom intervencije podizanja grudi postoji mogućnost ugradnje implantata, čime se dobijaju punije i veće grudi a kontura postaje onakva kakvu ste oduvek želeli.

Postupak podizanja grudi

Podizanje grudi ili mastopeksija je hirurška procedura podizanja grudi, kojom se postiže estetsko zadovoljavajući oblik dojke, i/ili smanjivanje veličine areole. Ostvaruje se simetrija, a ovaj postupak posebno se primenjuje kod žena koje su nezadovoljne zbog celokupnog izgleda svojih grudi, koje su se opustile zbog trudnoće, dojenja, genetike, starenje, velikog gubitka težine ili drugih faktora. Iako se veruje da se opuštene grudi javljaju kod žena sa većim grudima, to je zapravo rezultat procesa starenja kod svih žena, bez obzira na veličinu grudi.

Oporavak nakon operacije zatezanja grudi

Oporavak od operacije podizanja grudi može biti poslednja stvar na umu prilikom donošenja odluke o korekciji grudi. Međutim, umesto da se o tome misli naknadno, to mora biti podjednako važna stvar, kao što je važan izbor oblika grudi, izbor hirurga, ili metode kojom će intervencija biti izvedena. Na kraju krajeva, odgovarajući odmor i oporavak je ono što će osigurati postizanje željenog rezultata.

Pogledajte operaciju podizanja i zatezanja grudiŽelite da zakažete plastičnu operaciju?


Zakažite pregled


 Komentari: 0 | Pogledajte komentare | Pošaljite komentar Postavite pitanje lekaru