POSTAVITE PITANJE LEKARIMA

Moje ime je (opciono):
Moj email je*:
Moj pol je*(označite polje):
Godina mog rođenja je*:
Zemlja*:
Poštanski broj i mesto*:
Izaberite oblast*:

Ukoliko postoji potreba dodajte sliku uz vaše pitanje:

Odaberite datoteku
Ne želim da moji podaci budu vidljivi na sajtu stetoskop.info

Maksilofacijalna hirurgija  (1162)

Lekari saradnici

    Ass. dr Bojan Pejaković
    doc dr Dragan Krasić
Pitanje iz oblasti Maksilofacijalna hirurgija | Odgovoreno: 08.11.2017
Odgovorio: Ass. dr Bojan Pejaković

Pitanje broj #154288

Poštovani, 

Moj problem je počeo pre više od mesec dana. Osetila sam trnjenje leve strane brade što se kasnije prodirilo i na obraz do slepoočnice, donjeg kapka dela nosa, usne i gornje i donje kao i polovina usne duplje (desni zubi i jezik) uz to još i promena ukusa. Sve to je zahvatilo levu stranu. Imam trnjenje u vidu smanjenog osećaja. Imam jake bolove u uhu, viličnom zglobu i zadnjem zubu koji je pod navlakom. Radila sam magnetnu rezonancu, sve kardioloske nalaze, prošla ušnog doktora i radila sve briseve, slikala rendgen sinusa i digitalni ortopantomogram i još krvnu sliku i urin. Svi ovi rezultati su pokazali da su uredni. Šta ovo može da bude? 

Poštovana,

Bez detaljnog pregleda, kao i pregleda medicinske dokumentacije, ne mogu utvrditi o čemu je rec. Pozivam Vas da pogledate sajt Medikdent i eventualno zakažete pregled.

Pozdrav

Postavite komentar Pogledajte postojeće komentare (0)
Pitanje iz oblasti Maksilofacijalna hirurgija | Odgovoreno: 07.11.2017
Odgovorio: Ass. dr Bojan Pejaković

Pitanje broj #154273

Poštovani, 

Da li je moguće uraditi operaciju vilice ili brade jer mi je donja malo izbačena? Pri tom ne bih nosila fiksni aparat jer radim posao koji mi to ne dozvoljava. Gledala sam cene i svi preporučuju fakultet, međutim ja bih pre privatno. 

Poštovana,

Moguće je, ali ne u svim slučajevima. Potreban je pregled. 
Pogledajte sajt Medikdent i eventualno zakažite pregled.

Pozdrav

Postavite komentar Pogledajte postojeće komentare (0)
Pitanje iz oblasti Maksilofacijalna hirurgija | Odgovoreno: 01.11.2017
Odgovorio: Ass. dr Bojan Pejaković

Pitanje broj #154204

Poštovani, 

Pre nekih godinu dana imao sam bol u donjem levom delu vilične kosti i to na samom kraju. Taj bol se osećao i dodirom na lice u tom predelu. Posetio sam hirurga, i on je rekao da to nije ništa i da ne žvaćem mnogo, ne otvaram usta itd... Nikakvu terapiju tom prilikom nisam dobio. Posle nekog vremena bol je nestao, međutim, već nekoliko dana došlo je do iste situacije. Pojavio se bol na istom mestu, i jedino se ublaži lekovima za bolove, ali to samo dok traje dejstvo. Inače, nikakvih udaraca nije bilo. Neposredno pre prvog bola, vršeno je hiruško vađenje umnjaka, ali sve je proteklo u najboljem redu. Molim za bilo kakvo mišljenje ili eventualno neku vrstu terapije. Unapred hvala!

Poštovani,

Bez pregleda zaista ne mogu ništa konkretno reći.

Pozdrav

Postavite komentar Pogledajte postojeće komentare (0)
Pitanje iz oblasti Maksilofacijalna hirurgija | Odgovoreno: 02.10.2017
Odgovorio: Ass. dr Bojan Pejaković

Pitanje broj #153790

Poštovani, 

Pre 20 dana pojavila mi se kuglica ispod desnog uha. Bila je crvena i upaljena, bolela je na dodir samo tada. Posle toga me povremeno svrbi, ne boli. Isključeni su problemi zbog zuba i rečeno mi je da nije u pitanju potkožna bubuljica. Takođe mi je rečeno da za svaki slučaj posetim maksilofacijalnog hirurga. Sta bi ovo moglo da bude? 

Hvala unapred.

Poštovana,

Ne može se reći samo na osnovu opisa, a bez pregleda.

Pozdrav

Postavite komentar Pogledajte postojeće komentare (1)
Pitanje iz oblasti Maksilofacijalna hirurgija | Odgovoreno: 21.09.2017
Odgovorio: Ass. dr Bojan Pejaković

Pitanje broj #153682

Poštovani, 

Već 4 nedelje imam jak bol kod desnog uha. Išla sam kod otorinolaringologa i on mi je rekao da imam upalu viličnog zgloba i da treba da se javim maksilofacijalnom hirurgu. Dobila sam lekove da pijem za umanjenje bola koje ne mogu zbog astme da pijem. Molim za informaciju šta dalje da radim. Bol je najjači tokom noći i ujutru dok mirujem i dok jedem. Usta ne mogu da otvorim širom. Upalu sam dobila verovatno zbog žvakanja žvaka, koje sam prestala da žvaćem. Da li mi treba uput za maksilofacijalnu hirurgiju, kada se dolazi /zakazuje i šta još mogu da uradim sa ovim?Hvala unapred

Poštovana,

Bez pregleda ne mogu reći šta je uzrok, tako da sem lekova za bolove ne mogu ništa drugo da Vam preporučim. Pogledajte sajt Medikdent i eventualno zakažite pregled.

Pozdrav

Postavite komentar Pogledajte postojeće komentare (0)
Prikaži:
1 | 2 | 3 | 4 | 5 ... 233 |  Sledeća»