Adrese medicinskih ustanova, apoteka, klinika, kozmetičkih salona ...!

Inner balance centar za negu lepote lica i tela
Inner balance centar za negu lepote lica i tela
Adrese:  Skopljanska 7/1
Poštanski broj:  18000
Grad:  Niš
Telefon:  018/342 431
Email: 
Website: 
 
Kategorije
  • Saloni za masažu
Opis

Inner balance odiše jedinstvenom filozofijom. Vizuelni doživljaj upotpunjen mirisom pažljivo odabranih aromatičnih ulja uvodi Vas, pri samom ulasku, u jednu sasvim novu dimenziju.
Način poslovanja, vodjen principom jedan klijent – jedan terapeut – jedna prostorija, kao i nastojanje da se udovolji željama i potrebama svakog klijenta, predstavljaju samo delić onoga zbog čega ovaj centar zadovoljava sve svetske standarde.
Obezbeđen vam je prostor u kome možete bezbedno odložiti lične stvari i dragocenosti. Svaki klijent dobija bade mantil, peškir, papuče i veš za jednokratnu upotrebu.
Da bi se potpuno opustili i prijatno osećali imate mogućnost da se istuširate kako pre, tako i nakon tretmana. Na raspolaganju Vam je i set za brijanje za jednokratnu upotrebu kao i sredstva i sitnice za ličnu higijenu.
Prostorije za tretmane su zvučno izolovane, klimatizovane i dizajnirane tako da udovolje i najzahtevnijim klijentima. Omogućavaju potpun užitak i relaksaciju. Vama ostaje da se samo opustite! Neka stres i napetost postanu daleka prošlost.
Pre ili nakon tretmana možete neko vreme provesti konzumirajući neki od prirodnih napitaka, čitajući časopise i jednostavno se opuštajući
 Više od decenije iskustva i višegodišnji rad u najboljem evropskom SPA centru garantuju Vam da ste na pravom mestu.

Pretraga po gradu:


  

Kategorije ustanova:

}