Adrese medicinskih ustanova, apoteka, klinika, kozmetičkih salona ...!

GEMAX CLUB
GEMAX CLUB
Adrese:  Banjički venac 286
Poštanski broj:  11000
Grad:  Beograd
Telefon:  011/3670983
Email: 
Website: 
 
Kategorije
  • Fitnes klubovi i Yoga centri
Opis

U centru objekta teniskog kluba Gemax, objedinjavajući zimiske i letnje, odnosno otvorene i zatvorene teniske terene, fitness centar, kao i ekskluzivne smeštajne kapacitete, nalazi se klub poluzatvorenog tipa, Gemax Club.

U svom sastavu Gemax Club sadrži kafe, restoran internacionalne kuhinje, kao i "press" centar - salu za održavanje prezentacija, konferencija i drugih manifestacija.

Klub je namenjen članovima i prijateljima kuće, i svojim unikatnim, luksuzno opremljenim, ali domaćinskim ambijentom, pruža prijatnu atmosferu ljubiteljima dobrih teniskih mečeva koje mogu pratiti kroz zastakljene delove Gemax Club kafea.

Gostima se pružaju mogucnosti praćenja satelitskih sportskih i zabavnih programa putem TV aparata razmeštenih na vidnim mestima u samom kafeu, kao i direktnih vizuelnih prenosa teniskih mečeva sa zatvorenih teniskih terena Gemax.

Internacionalna kuhinja restorana pruža gurmanima širok izbor ukusno aranžiranih specialiteta od mesa, ribe, i poslastica, kao i uživanje u italijanskoj kuhinji. Najviše pažnje se pridaje meni karti koja se prilagođava u zavisnosti od sezone. Ljubazno osoblje preporučiće gostima prema izabranom meniju, adekvatno vino iz širokog asortimana domaćih i stranih vina medu kojima su prepoznatljiva francuska, italijanska i druga.

Imajući u vidu da je Gemax Club sastavni deo sportskog objekta, u ugostiteljskoj ponudi može se naći raznovrstan izbor prirodnih sokova, izvorske vode, kao i zdrave hrane. Kuhinja je namenski prilagođena sportskom duhu i visokim zahtevima kako profesionalnih sportista, tako i korisnika usluga teniskog kluba Gemax.

Svojim višenamenskim kapacitetima pruža mogućnost organizovanja poslovnih ručkova, proslava, prezentacija, banketa, kao i podrške sportskim, sajamskim i drugim manifestacijama koje se održavaju u objektu teniskog kluba. Shodno osnovnoj delatnosti kompanije Gemax, postoji mogućnost prilagođavanja visokim standardima i željama korisnika, u smislu izmene, dopune i drugih radova na ambijentalnom izgledu, kao i posebnih dekoracija prostora u skladu sa prilikama, zbog kojih će svaka organizovana svečanost imati svoj lični pecat i neponovljivost

Pretraga po gradu:


  

Kategorije ustanova:

}